Étteremberendezés


Éttermek, borbárok, cukrászdák, kávézók komplett tervezése és kialakítása

Miért akarunk újra és újra ugyanabba az étterembe, kávéházba vagy cukrászdába járni? Csak az ízek és illatok miatt?
Valószínűleg nem. Ennél sokkal többrétűbb az emlékezetünk. A hely stílusa, hangulata, a színek és formák mind-mind arra ösztönöznek, hogy újra és újra felkeressük kedvenc helyünket. Nézzünk néhány példát a különböző vendéglátó helyekre belsőépítészeti és design szempontból!

Szabadság Kávéház komplett belsőépítészeti tervezése

Szecessziós stílusban újragondolt, századfordulós hangulatot árasztó kávéház tervezése, egyedi falburkolattal, kovácsoltvas korláttal, bútorokkal, terazzo burkolattal és az eozin technikát utánozó, gipsz mennyezettel. A mennyezet tervezése azért is volt különleges, mivel a motívumok a mellékhelyiségek felett pár négyzetméteren megmaradtak, így a liliom és tulipán minták az eredeti 100 éves motívumok felhasználásával lettek megalkotva.


Tervezés és magas szintű kivitelezés egy kézben!

Több mint 25 éves tervezői és gyártói tapasztalatunk garanciát jelent arra, hogy a megálmodott belső tér ne csak a papíron vagy a képernyőn, de a valóságban is megállja a helyét! A második példa egy keleties, japán hangulatú teaház tervezése volt, amely egyszerre üzlet és kávéház funkciójú. A tér a jellemző keleti hangulatot árasztja, de mindezt oly módon, hogy a kiszolgálás és a teák tárolása is megoldott legyen. A pincehelyiségben kapott helyet a teázó, amely falburkolataival, kiegészítőivel szintén a japán tradíciókat követi.

Hanami Teaház – Étteremberendezés

A stílus

A kiválasztott stílus alapján, ami lehet egy-egy korstílus is (pl. szecesszió, rokokó, art deco stb.), egy országra vagy tájegységre jellemző hangulat (pl. Ír Pub, görög étterem, Toszkán étterem, Bajor sörbár stb.), de lehet egy kitalált hangulat is, ami egy festmény vagy szobor köré épül, megtervezzük az éttermet. A bútorzaton és a falburkolati elemeken is megjelenhet a cég logója, szlogenje vagy bármilyen információ (homokfújt üvegen, matricázva, intarziaként vagy festett felületen is lehetőség van az szlogenek, logók elhelyezésére). Vállaljuk a logók és egyéb arculati elemek tervezését is, így a belsőépítészeti design és a logó komplex hangulatot áraszt. Cégünk a legmodernebb, CNC vezérelt gyártósorral rendelkezik, így az egyedi elképzelések megvalósítása sem okoz problémát.

Kardamom Kávé és Teaház – Budapest


Minőségi bútorok Önnek

Keressen minket!

Ön elképzeli, mi megtervezzük és legyártjuk. Dolgozzunk közösen egyedi bútorain az Ön lakásába, üzletébe.