Irodabútor, Recepciós Pult

Irodabútorok, irodák komplett tervezése és kialakítása

Véleményünk szerint a funkció határozza meg az első lépést az irodatervezésben (recepció, VIP iroda, egy légterű iroda, call center, tárgyaló stb.). Ha tudjuk, minek kell megfelelnünk, akkor már gondolkodhatunk rajta, hogy a terek és a bútorok milyen stílust képviseljenek.


Mai divatos irodastílusok és irodabútorok

A tervezéskor természetesen figyelembe kell vennünk a munkatársak számát, a munkafeladatok speciális igényét is (pl. zajcsökkentés, privát tér kialakítása). Az egyedi tervezés lehetővé teszi, hogy a funkcióhoz és a helyhez leginkább illeszkedő bútorok készüljenek. Nagyobb beruházáskor lehet, hogy bizonyos elemek (pl. íróasztalok, irattároló szekrények) szériaelemnek minősülnek, így még az sem biztos, hogy az ár meghaladja a sorozatgyártott elemek árát.

A stílus

A funkción kívül az iroda a cég arculatát is kell, hogy tükrözze. Az arculati kézikönyvhöz alkalmazkodva (vagy ha ilyen nincs, akkor a cég logója, színei szerint) megtervezzük a bútorokat, vagy akár a komplett irodát. A bútorzaton, a falburkolati elemeken vagy a paravánokon megjelenhet a cég logója, szlogenje vagy bármilyen információ (homokfújt üvegen, matricázva, intarziaként vagy festett felületen is lehetőség van az szlogenek, logók elhelyezésére). Cégünk a legmodernebb, CNC vezérelt gyártósorral rendelkezik, így az egyedi elképzelések megvalósítása sem okoz problémát.

Recepciós Pult Tervezés

A recepció, mint a cég “névjegykártyája”.

A recepció tervezés az irodabútorokon belül egy speciális terület. A recepciót nyugodtan nevezhetjük egy cég névjegykártyájának. Ez az az enteriőr amellyel először találkozik az ügyfél vagy a vendég. Büszkén állíthatjuk, hogy cégünk az elmúlt években “PULT SPECIALISTÁVÁ” vált, recepciós pultok, bárpultok, kórházi-nővér pultok és vitorlás-hajó alakú pult bizonyítja cégünk elismerését.


Recepciós és különleges pultok

Szolgáltatásaink


Anyaglehetőségek

Laminált bútorlap,
Festett MDF (RAL színskála szerint + arany, ezüst, réz, metál),
Tömörfa (cseresznye, dió, tölgy, juhar, bükk, egzótafák pl. mahagoni, antiaris, teak)
Pácolt, lakkozott bútorlap (fenti fúrnérokból, vagy többször-késelt furnérból)
Különböző borítások – fém, plexi, üveg vagy akril felületek

További borítások – szövet, műbőr, vagy bőrkárpitozású felületek

Ha segítségre van szüksége irodája kialakításánál vagy egyedi recepcióspult kivitelezésére keres szakembert, forduljon hozzánk bizalommal!


Minőségi bútorok Önnek

Keressen minket!

Ön elképzeli, mi megtervezzük és legyártjuk. Dolgozzunk közösen egyedi bútorain az Ön lakásába, üzletébe.