Üzletberendezés


Üzletberendezés, tervezés és kivitelezés

A legfontosabb két kérdés, amit tisztázni kell az üzletberendezés tervezésekor, hogy „Mit akarunk eladni?” és „Kinek akarjuk eladni?” és itt természetesen nem csak azt értem, hogy élelmiszert, ruházati cikket vagy képkeretet, hanem elsősorban az árszínvonalat és a célpiacot. Sok probléma adódott már abból, hogy ezt a kettőt nem vették figyelembe egy-egy üzlet, shop tervezésekor.

Hard Rock Shop – Budapest Airport


Nemzetközi Trendek

A tervezéskor természetesen figyelembe kell vennünk a munkatársak számát, a munkafeladatok speciális igényét is (pl. zajcsökkentés, privát tér kialakítása). Az egyedi tervezés lehetővé teszi, hogy a funkcióhoz és a helyhez leginkább illeszkedő bútorok készüljenek. Nagyobb beruházáskor lehet, hogy bizonyos elemek (pl. íróasztalok, irattároló szekrények) szériaelemnek minősülnek, így még az sem biztos, hogy az ár meghaladja a sorozatgyártott elemek árát.

Il Bacio Di Stile – Andrássy út 19.

Modern Funkcionális Kialakítású Üzletberendezések

A modern üzletberendezések kialakításánál olyan speciális vasalatok is beépítésre kerülnek, mint pl. a sínes beakasztó vasalatok (ezek segítségével a fogasok és polcok szabadon változtathatóak) vagy a gombnyomással változtatható magasságú vállfatartó. A praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a szezonváltásnál az üzlet gyorsan átrendezhető legyen és jól alkalmazkodjon a különböző méretű és súlyú termékekhez.

Engelhorn Sportáruház – Mannheim

Üzletberendezés

Sportáruházak Üzletberendezései


Cégünk vállalja üzletek, shopok tervezését, egyedi vagy sorozat bútorokkal történő berendezését és generálkivitelezését. Többek között a Mannheimben épült ENGELHORN sportáruházba gyártottunk üzletberendezéseket, pl:

Sícipőtartókat,
Görkorcsolyatartókat,
Polyfom állványokat,
Ruházati termékekhez egy- és kétkarú álványokat,
Árubemutató mobíliákat.

Engelhorn Sportáruház – Mannheim


Minőségi bútorok Önnek

Keressen minket!

Ön elképzeli, mi megtervezzük és legyártjuk. Dolgozzunk közösen egyedi bútorain az Ön lakásába, üzletébe.